AfterDawn logo

Kansainväliset pääomasijoittajat hankkivat enemmistöosuuden suomalaisesta Epassista

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Suomalainen Epassi, joka on henkilöstöetujen mobiilimaksujen markkinajohtaja Pohjoismaissa, on saanut uudet pääomistajat Yhdysvalloista.

Kansainväliset pääoma- ja kasvusijoittajat TA Associates ja Warburg Pincus LLC ovat ostaneet enemmistöosuuden Epassi Groupista yhtiön nykyisiltä omistajilta Bregal Milestonelta ja Risto Siilasmaan First Fellow Partnersilta, Epassi tiedottaa sivuillaan.

Epassin perustaja Risto Virkkala jatkaa vähemmistöomistajana ja osallistuu yhtiön kasvustrategian seuraavan vaiheen toteuttamiseen.

Epassin asiakkaina alueella on yli 10 000 työnantajaa, ja yhtiö tarjoaa noin kahdelle miljoonalle työntekijälle kattavan valikoiman henkilöstöetuja Epassin yli 51 000 kumppanin verkoston kautta Suomessa ja Ruotsissa.

Vuonna 2023 Epassi laajeni Euroopan markkinoille ja kasvatti verkostoaan yli 3 000 työnantajalla, 11 miljoonalla työntekijällä ja 11 000 kumppanilla Isossa-Britanniassa, Irlannissa ja Italiassa.


Epassi haluaa nousta Euroopan johtavaksi digitaalisten henkilöstöetujen mobiilimaksujen tarjoajaksi. Yrityskauppa tukee tätä visiota.

"TA:n ja Warburg Pincuksen investointi tulee juuri sopivaan aikaan. Olemme kasvaneet Pohjoismaissa ja laajentuneet äskettäin Isoon-Britanniaan, Irlantiin ja Italiaan ja haluamme nyt kiihdyttää kasvua. Olemme Bregal Milestonen avulla jo osoittaneet Epassin potentiaalin ja olemme valmiita kasvamaan edelleen kansainvälisesti ja laajentumaan muille liiketoiminta-alueille ja markkinoille. Tämä on luonnollinen seuraava askel ja toivotamme kahden maailmanluokan kasvusijoittajan tuen tervetulleeksi", sanoo Pekka Rantala, Epassin toimitusjohtaja.

Osalliset ovat sopineet ettei kaupan ehtoja julkisteta. Kauppa on tavanomaisten toteutumisehtojen alainen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki