AfterDawn logo

Logitech hankki kotimaisen Loupedeckin

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Logitech tiedottaa hankkineensa Loupedeckin. Loupedeck on vuonna 2016 perustettu suomalainen yritys, joka kehittää ja valmistaa striimaajille, sisällöntuottajille ja pelaajille tarkoitettuja erilaisia painikkeita sisältäviä laitteita, jotka nopeuttavat ja helpottavat työntekoa.

Logitechin mukaan yritysten täydentävä asiantuntemus ja kyky kehittää tuotteita parantavat Logitechin mahdollisuuksia tarjota ensiluokkaista kokemusta ja sisällönluontisovelluksia kaikentyyppisille sisällöntuottajille, kuten pelaajille, striimaajille ja muille sisällöntuottajille.

Tulevaisuudessa esimerkiksi Logitechin omistamaa Streamlabsia pystytään entistä paremmin hyödyntämään Loupedeckin laitteissa. Lisäksi Loupedeckillä on vahva ja kasvava kehittäjäyhteisö, jota Logitech aikoo hyödyntää ja tukea uusien innovaatioiden avaamiseksi.

Loupedeckin toimitusjohtajan Mikko Kestin mukaan Logitechiin liittyminen mahdollistaa Loupedeckin tekemisen nostamisen seuraavalle tasolle.


Loupedeckin mukaan nykyisille käyttäjille muutoksia ei ole luvassa. Loupedeck jatkaa asiakkaidensa ja kumppaneidensa tukemista ja toimii normaalisti myös lähitulevaisuudessa.

Kaupan taloudellisia tietoja ei julkistettu.

Loupedeckin nykyisiä tuotteita ovat muun muassa Loupedeck Live S, Loupedeck Live, Loupedeck+ ja Loupedeck CT. Viime vuonna Razer julkisti Stream Controllerin, joka on uudelleenbrändätty versio Loupedeck Live -ohjaimesta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki