AfterDawn logo

Android TV saa oman välilehden elokuvien vuokraamiseen ja ostamiseen

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Televisioiden ja erilaisten medialaitteiden käyttämä Android TV -käyttöjärjestelmä saa uuden välilehden yläreunaan.

Uusi välilehti on nimeltään Shop tai suomeksi Kauppa. Tämän Kauppa-välilehden kautta Android TV:n käyttäjä voi helposti vuokrata tai ostaa uusimmat elokuvat, jotka eivät vielä ole saatavilla suoratoistopalveluiden kautta.

Uusien vuokrattavien ja ostettavien elokuvien lisäksi välilehden kautta pääsee käsiksi aiempiin hankintoihin. Kaikki Google-tililtäsi tehdyt ostokset ovat saatavilla Kauppa-välilehden kirjastossa, mukaan lukien ostokset YouTubesta, muista Google TV- ja Android TV -laitteista sekä Google TV -mobiilisovelluksesta.


Uusi välilehti saapuu Android TV -laitteille Yhdysvalloissa nyt ja seuraavien viikkojen aikana se tulee saataville myös muissa maissa.

Uudistus nähtävästi koskee vain Android TV -käyttäviä laitteita eikä uudempaa Google TV -versiota hyödyntäviä laitteita. Google TV -käyttöliittymää käytetään esimerkiksi Chromecast with Google TV -laitteessa ja Android TV -versioon luottavat Nokian Streaming Box -laitteet.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki