AfterDawn logo

Lidlin pihalla sijaitsevat latauspisteet ovat jatkossa auki ympäri vuorokauden

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Lidl kertoo sähkö- tai hybridiauton lataamisen kauppareissun yhteydessä olevan suosittua. Nyt lataamista halutaan helpottaa ja jatkossa Lidlien pihalla sijaitsevat latauspisteet ovat auki ympäri vuorokauden.

Lidl on tarjonnut asiakkailleen sähköauton latausta myymälöidensä pihoilla vuodesta 2018. Vuoden 2022 loppuun asti lataus oli ilmaista, mutta nykyään lataamisesta tulee maksaa. Tällä hetkellä latausverkosto kattaa yli 90 myymälää Helsingistä aina Tornioon saakka.

Yölataus on nyt mahdollista myymälöissä, joissa latauspiste sijaitsee ulkona. Tämä kattaa valtaosan latausverkostosta.


Muutos ei koske latauspisteitä, jotka sijaitsevat parkkihalleissa. Nämä latauspisteet sijaitsevat Ala-Tikkurilassa, Pakilassa, Jätkäsaaressa ja Pihlajanmäessä Helsingissä, Kauklahdessa, Nöykkiössä ja Hannuksessa Espoossa, Palokassa Jyväskylässä ja Haapaniemellä Kuopiossa.

Tyypillisesti myymälän yhteydessä on latauspiste, jossa voi ladata enintään kahta ajoneuvoa samaan aikaan: toinen piuhoista on DC-latauksella ja toinen AC-latauksella.

Kaikki latauspisteet ja niiden aukioloajat ovat nähtävillä Lidl Plus -sovelluksesta, jonka kautta myös maksaminen onnistuu.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki