AfterDawn logo

Kaikki Netflixin ensi viikon Originals-uutudet

AfterDawn AfterDawn

Kesä lähestyy lomineen ja suoratoistosisällön katsominen kasvaa jälleen uusiin sfääreihin. Netflix tiedostaa tietysti, että kuluttajille on tarjottava monenlaista katsottavaa, joka pitää paikkansa myös ensi viikolla.

Aivan huippulukemiin uuden katsottavan määrässä ei vielä päästä, mutta silti toukukuun kolmas viikko pitää sisällään monenlaista. Käydäänpä läpi uutuudet.

Kansainvälisiä tuotoksia tulee hollantilaisen romanttisen trillerin Faithfully Yoursin, puolalaisen lukiolaisdraamaelokuva Fanficin, ranskalaisen klassikon uutuuden Astérix & Obélix: The Middle Kingdomin, intialaisen dramedia Kathal - A Jackfruit Mysteryn ja espanjalaisen mykästä Sergiosta kertovan Mutedin myötä.

Realityn saralla paluun tekevät Selling Sunset jo kuudennella kaudella, ranskalaisräppäreiden kilpailu Rhythm + Flow France toisella kaudella ja rikkaita afrikkalaisia seuraava Young, Famous & African niin ikään toisella kaudella.

Myös dokumentteja tulee kolminkappalein. Anna Nicole Smith: You Don't Know Me kertoo tunnetun mallin traagisesta elämästä ja kuolemasta, McGregor Forver on sarja yhden UFC:n valovoimaisimmasta tähdestä ja Working: What We Do All Day pureutuu amerikkalaisten työelämään.


Myös nuoremmille tulee uutta katsottavaa kun uusi piirrety Kitti Katz saapuu ruutuihin. Lisäksi animaatiota löytyy myös anime-tyylisenä, kiitos uuden Yakitori: Soldiers of Misfortunen.

Romanttinen komedia teinien parisuhdegurusta ja hänen omista rakkausympyröistään, XO, Kitty, saapuu ensi viikolla.


Toukokuun 16.
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me

Toukokuun 17.
Faithfully Yours
McGregor Forever
Fanfic

Working: What We Do All Day
Rhythm + Flow France: Kausi 2


Toukokuun 18.
Kitti Katz
XO, Kitty
Yakitori: Soldiers of Misfortune

Toukokuun 19.
Astérix & Obélix: The Middle Kingdom
Kathal – A Jackfruit Mystery
Muted
Selling Sunset: Kausi 6
Young, Famous & African: Kausi 2

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki