AfterDawn logo

Verkkokauppa.comin Vaihtokauppa-palvelun kautta voi myydä käytettyä elektroniikkaa ja rahat saa käyttöön välittömästi

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Verkkokauppa.com on tuonut markkinoille uudenlaisen tavan myydä käytettyä elektroniikkaa eteenpäin.

Verkkokauppa.comin mukaan käytetyn tavaran myyminen on tähän asti ollut hankalaa ja hidasta, ja yleensä mahdollista vain myymäläasioinnin yhteydessä.

Verkkokauppa.comin uusi Vaihtokauppa-palvelu siirtää myynnin verkkoon ja palvelun avulla laitteensa saa myytyä nopeasti.

Samalla asiakas saa myydystä tuotteesta rahat välittömästi käytettäväksi uusiin ostoksiin Verkkokauppa.comissa, vaikka myytyä laitetta ei ole vielä palauttanut Verkkokauppa.comille.

"Toisin kuin muissa käytettyjen laitteiden myyntipalveluissa, Vaihtokaupan kautta asiakas voi käyttää myynnissä saamansa hyvityksen halutessaan heti Verkkokauppa.comissa ennen laitteen palauttamista. Asiakas voi siis vaihtokaupan tehtyään ostaa ja vastaanottaa uuden laitteen, siirtää tiedot vanhasta laitteesta uuteen oman kodin rauhassa, ja tämän jälkeen valmistella ja palauttaa vanhan laitteen vastuullisesti Verkkokauppa.comille", kertoo Verkkokauppa.comin myyntijohtaja Pekka Litmanen.

Myydyn laitteen palautus onnistuu helposti joko Verkkokauppa.comin ilmaisella palautuskuljetuksella tai tuomalla laitteen myymälään. Kuntotarkastuksen jälkeen laite jatkaa matkaa kumppanin avulla joko uudelle käyttäjälle tai kierrätykseen, mikäli laitetta ei ole mahdollista kunnostaa uudelleenkäytettäväksi.

"Palvelu siivittää Verkkokauppa.comin matkaa kohti kiertotalouden alustaa, jossa tuotteet pysyvät käytössä mahdollisimman pitkään ja niiden eteenpäin myyminen on helppoa. Haluamme tehdä kestävistä valinnoista kuluttajille perinteisiä vaihtoehtoja parempia; vastuullisten vaihtoehtojen tulee olla sekä vaivattomia että myös taloudellisesti fiksu valinta", kertoo Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Panu Porkka.

Palvelun piiriin kuuluu aluksi älypuhelimia, älykelloja, tablettitietokoneita ja kannettavia tietokoneita. Tavoitteena on laajentaa palvelua myöhemmin myös muihin tuoteryhmiin.

Lisätietoa Vaihtokauppa-palvelusta saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki