AfterDawn logo

Spotify on kaatunut, koskee myös Suomea

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Suoratoistojätti Spotifyn palvelut ovat kaatuneet koko maailmassa. Ongelmat ovat alkaneet palveluiden tilaa seuraavan DownDetectorin mukaan Suomen aikaa noin kello 14:50 ja ovat sen jälkeen vain pahentuneet.

Ongelmat koskettavat valtaosaa käyttäjistä, mutta jotkut käyttäjät ovat Twitterin mukaan edelleen onnistuneet käyttämään palvelua. Ilmeisesti niillä, joilla palvelu toimii, toistuvat kappaleet paikalliselta välimuistilta, eivätkä niinkään Spotifyn palvelimilta.

Spotify nurin 2023-04-19

Luonnollisesti asia on huomattu myös sosiaalisessa mediassa, jossa käyttäjät ovat purkaneet turhautumistaan:


Yhtiön oma Twitter-tili ei ole vielä reagoinut tilanteeseen.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki