AfterDawn logo

Tori.fi tukee nyt vahvaa tunnistautumista

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Kotimaamme kevyen sarjan verkkohuijausten yleisin alusta lienee norjalaisen Schibstedin omistama Tori.fi. Tyypillisin ja yksinkertaisin huijaus on tietysti se, että myyjä pyytää ostajalta ennakkomaksun ja tuotetta ei koskaan toimiteta.

Nyt Tori.fi:hin on vihdoin lisätty tuki vahvalle tunnistautumiselle eli käyttäjätunnuksensa voi vahvistaa verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

Oman henkilöllisyytensä vahventaneiden käyttäjien yhteyteen tulee merkintä siitä, että käyttäjä on vahvasti tunnistettu.

Esimerkkikuva tunnistetusta käyttäjästä Tori.fi -palvelussa

Asioimalla ainoastaan vahvistettujen käyttäjien kanssa voi omalta osaltaan lisätä kaupankäynnin turvallisuutta merkittävästi. Jos kaupankäynnissä tapahtuu jokin rikos, on Schibstedillä tieto toisen osapuolen oikeasta henkilöllisyydestä, joten poliisilla on helppo työ löytää syyllinen.


Valitettavasti Tori.fi ei toistaiseksi mahdollista hakutulosten rajaamista siten, että ainoastaan vahvistettujen käyttäjien ilmoitukset näkyisivät hakutuloksissa.

Oman käyttäjätunnuksensa voi vahvistaa Tori.fi -palveluun kirjautumalla ja siirtymällä kohtaan Oma Tili, jonka alta löytyy kohta Tunnistautuminen.

Tori.fi:n tärkein kilpailija eli Huuto.net tukee sekin käyttäjätilin vahvaa tunnistamista.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki