AfterDawn logo

Verkkokauppa.com nopeuttaa noutoa lokerikolla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Verkkokauppa.comin Helsingin myymälän toiseen kerrokseen avataan 5.9.2022 alkaen 212 lokeron noutolokerikko helpottamaan tuotteen noutamista.

"Ruuhkautuva nouto on ollut meillä jo pidemmän aikaa taklattava haaste. Noutolokerikolla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisimman helpon ja nopean noutotavan – nyt on aika hyvästellä jonottaminen", toteaa Verkkokauppa.comin prosessipäällikkö Markus Pätilä.

Verkkokauppa.com kertoo noutolokerikon sisältävän yhteensä 212 lokeroa ja sen teoreettinen läpivienti on jopa 2000 toimitusta päivässä.


Oman tilauksensa pääsee noutamaan parhaimmillaan jo vartin kuluttua tilauksesta. Tilauksen voi noutaa myymälän aukioloaikojen puitteissa. Lokeron saa auki Verkkokauppa.com -asiakastililtä löytyvällä lokeron avausnapilla.

"Päävarastomme sijaitsee Helsingin myymälän yhteydessä, ja AutoStore -automaatiojärjestelmämme pystyy poimimaan sieltä jopa tuhat tuotetta tunnissa. Varastosta tuotteet kulkevat automaattista linjastoa pitkin noutolokerikon taakse. Noutolokerikko on takaa täytettävä, joten yhteistyö varaston ja hyllytyksen välillä on saumatonta", kertoo Pätilä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT