AfterDawn logo

Samsung julkaisi ensimmäisen QD-OLED -television - Pohjoismaissa saataville toisen vuosineljänneksen aikana

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
1 kommentti

Samsung on julkaissut ensimmäisen QD-OLED -tekniikkaa käyttävän television. Uusi Samsung OLED -malli (S95B) täydentää Samsungin vuoden 2022 -televisiomallistoa.

Samsung S95B tulee Pohjoismaissa saataville toisen vuosineljänneksen aikana, ja sen kokovaihtoehdot ovat 55" ja 65". Suomen hintoja ei vielä paljastettu, mutta dollareissa hinnat ovat 2399 dollaria ja 3499 dollaria.

Samsung kertoo, että OLED -televisio sisältää laadukasta suorituskykyä Neural Quantum Processor 4K:n, Tizen-käyttöjärjestelmän, Object Tracking Sound -äänitekniikan, Q-Symphony -toiminnon ja Dolby Atmos -äänen muodossa.

S95B televisiomallin paneelia kiertävät kehykset


S95B-malli sisältää Neural Quantum Processor -suorittimen, joka on tuttu myös Samsungin Neo QLED -lippulaivamalleista. OLED Brightness Booster- ja Perceptional Colour Mapping -tekniikat tuottavat yhdessä kirkkaammat ja todenmukaisemmat värit sekä entistä tarkempia yksityiskohtia.

Samsungin QD-OLED-tekniikka tarjoaa tavalliseen OLED-tekniikkaan verratessa kirkkaampaa kuvaa, laajemman värintoiston sekä paremmat katselukulmat. Aiemmin tänä vuonna Sony julkaisi QD-OLED-tekniikkaan perustuvan A95K-television.

1 KOMMENTTI

KAWAKIMI1/1

Mielenkiintoista

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki