AfterDawn logo

Tapahtumiin erikoistunut televisiokanava aloittaa Suomessa viikonloppuna

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Suomalainen tapahtumiin erikoistunut kaupallinen televisiokanava TapahtumaTV Eveo käynnistää toimintansa tulevana viikonloppuna. Kanava näkyy Digitan antennitalouksissa (Kanavanippu E, väestöpeitto 98 %) sekä Telian ja Ålcomin kaapelitalouksissa kanavapaikalla 17.

TapahtumaTV Eveo tarjoaa tapahtumia ja niihin liittyviin aiheisiin keskittyviä ohjelmia. Tiedotteen mukaan kanava lähettää ohjelmia aluksi 12 tuntia viikossa lauantaisin ja sunnuntaisin iltapäivällä ja loppuillasta.

Ensimmäiset omat tuotannot keskittyvät ruoanvalmistukseen ja musiikkiin. Keväällä 2023 ohjelmatarjonta ja lähetysajat lisääntyvät, kun kanava on saatu lanseerattua.

Kanavan Menumestarit-sarjan ensimmäisessä kaudessa käsitellään kasvisruokaa ja Starat-haastattelusarjassa kuullaan uusia näkökulmia esiintymislavojen kulissien takaa artistielämän haasteista.

Tulevana viikonloppuna TapahtumaTV Eveon katsojille tarjoillaan Auto- ja Liikennegaalan pikakooste Tampere-talolta. Lisäksi kanavalla nähdään korona-ajan alun taltioinnit popkanteletar Ida Elinan ja laulaja Jari Sillanpään joulukonserteista.


TV-kanavan lisäksi TapahtumaTV Eveo ohjelmat ovat katsottavissa myös tallenteina Eveo.fi -suoratoistoalustan arkistosta.

TapahtumaTV Eveon omistaa tuotantoyhtiö Rockway Oy, jonka alaisuudesta löytyy musiikin opetusalustasta Rockway.fi, korona-ajan alussa kehitetty suoratoistoalusta Keikalla.fi sekä frisbeegolfin opetusalusta Pulsea.com.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki