AfterDawn logo

C More -suoratoistopalvelu siirtyy MTV Katsomon alle

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Ruotsalainen operaattorijätti Telia osti vuonna 2018 Suomesta itselleen MTV-kanavan ja sen liiketoiminnot. Yhtiö omistaa vastaavasti Ruotsissa sikäläisen TV4-kanavan. Nyt Telia yhdistelee omistuksiaan ja siirtää myös Telian omistuksessa olleen C More -kanavapaketin osaksi MTV:tä

Suomessa kaikki C Moren -maksukanavien ja -suoratoistopalvelun takana olevat sisällöt siirretään MTV Katsomoon. Näillä näkymin varsinaiset perinteiset C Moren maksutelevisiokanavat pysyvät sellaisenaan, mutta Suomessa niiden hallinta siirtyy MTV:n alle. Ruotsissa vastaava liikku tehdään myös, siellä C Moren sisällöt löytyvät jatkossa TV4 Play -suoratoistopalvelusta.

Telia jatkaa sekä TV4:n että MTV:n omistajana, eli tarkoitus on vain poistaa yksi kolmesta erillisestä Telian omistamasta yhtiöstä, itsenäinen C More. Telian toiveissa on vahvistaa mm. mainosmyyntiö suoratoistopalveluissaan eli Suomen osalta MTV Katsomossa.


Samalla Telia tiedotti Mathias Bergin nimityksestä Telian TV ja Media -liiketoiminnan johtoon.

Päivitys 13.10.2022 20:53: Telia otti yhteyttä ja kertoi, että C More -suoratoistopalvelun tilaajien tilaukset jatkuvat kuten ennenkin. Siitä ei ole yhtiön tiedotuksen mukaan vielä varmuutta lopetetaanko C More -suoratoisto kokonaan ja siirretään asiakkaat MTV Katsomon tilaajiksi vai miten uudistus tarkalleen toteutetaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki