AfterDawn logo

Rockstar vahvisti suuren GTA VI -vuodon olevan aito

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Viikonlopun aikana tapahtui yksi pelihistorian suurimmista vuodoista, kun Grand Theft Auto -pelisarjan seuraava versio, GTA VI, päätyi sellaisen kohteeksi. Nyt pelin kehittäjä Rockstar Games on vahvistanut vuodon olevan aito.

Rockstar Games on vahvistanut Twitterissä julkaistussa viestissä, että kolmas osapuoli on päässyt käsiksi luottamuksellisiin tietoihin ja ladannut järjestelmistä muun muassa seuraavan Grand Theft Auto -pelin varhaista kehitysmateriaalia.

Vuoto kattaa 90 videota, jotka esittelevät tulevaa Grand Theft Auto -peliä. Videot esimerkiksi vahvistavat pelin sisältävän naishahmon ja pelialueena toimii Vice City -kaupunki. Suurin osa videoista on jo poistettu esimerkiksi YouTubesta Rockstarin emoyhtiö Take-Twon poistopyyntöjen myötä.


Rockstar Games kertoo, että tulevan GTA -pelin kehitystä jatketaan suunnitellusti ja peliä tullaan esittelemään virallisesti yleisölle, kun se on valmis. Aiempien raporttien mukaan pelin julkaisu voi tapahtua parin vuoden päästä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki