AfterDawn logo

DuckDuckGon sähköpostisuojaus on nyt kaikkien käytettävissä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

DuckDuckGo-hakukone tarjoaa haun lisäksi myös muunlaisia ominaisuuksia. Yksi näistä on sähköpostisuojaus (Email Protection), joka esiteltiin vuosi sitten.

Tähän asti palvelun käyttöä varten on täytynyt odotella jonotuslistalla, mutta nyt sähköpostisuojaus on kaikkien käytettävissä ilman jonottelua.

DuckDuckGo sähköpostisuojaus on ilmainen palvelu, jolla saa luotua oman @duck.com -osoitteen, joka sitten ohjaa viestit nykyiseen sähköpostiosoitteeseen.

Käyttäjä pystyy myös luomaan nopeasti uuden @duck.com-osoitteen esimerkiksi sellaisia sivuja varten, jotka saattavat lähettää paljon viestejä tai jakavat osoitteen eteenpäin. Tällaisen osoitteen voi myös poistaa käytöstä, jos viestejä tulee liikaa.

Ennen kuin @duck.com -osoitteen viestit saapuvat kansioon, ne tekevät kierroksen DuckDuckGon palvelimilla, jossa viestistä poistetaan seuraimet.


Sähköpostiin upotetut seuraimet voivat esimerkiksi tallentaa tiedon sähköpostiviestin avaamisesta ja milloin viesti on luettu sekä mitä laitetta viestin lukemiseen on käytetty.

Lue: Näin toimii DuckDuckGon sähköpostisuojaus.

Samalla DuckDuckGo toi palveluun pari uutta ominaisuutta.

Duck-osoitteista voi nyt vastata normaaliin tapaan. Viesti siis toimitetaan @duck.com -osoitteesta henkilökohtaisen osoitteen sijaan.

Sähköpostisuojaus osaa nyt myös havaita ja poistaa seuraimet, jotka on upotettu viestissä oleviin linkkeihin.

DuckDuckGon sähköpostisuojauksen saa käyttöön puhelimen sovelluksesta. Tietokoneen selaimella liittyminen onnistuu tämän sivun kautta, jos selaimeen on asentanut DuckDuckGon lisäosan tai Macilla DuckDuckGon oman selaimen kautta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki