AfterDawn logo

Kela-videot voi nyt jakaa Instagramista samalla Facebookiin

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Instagram on saanut viime aikoina kovaa kritiikkiä videoihin liittyen. Kaikki videot ovat nykyään kela-videoita ja niitä tyrkytetään käyttäjien katsottaviksi muun muassa syötteessä, vaikka monet haluaisivat katsella Instagramissa vain kuvia.

Instagram-pomo Adam Mosseri kertoi aiemmin, että videoiden määrän uskotaan Instagramissa kasvavan ajan myötä, vaikka Instagramille ei tehtäisi muutoksia.

Mosserin mukaan kasvava videoiden määrä palvelussa pakottaa Instagramin tekemään muutoksia. Tämän takia videoihin tuodaan jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia.

Uusin muutos kasvattaa kelojen näkyvyyttä entisestään. Metan Instagramin lisäksi kelat voi nyt jakaa samalla myös Facebookin puolelle. Jakomahdollisuus saapuu nyt kaikille käyttäjille.

Jakamista Facebookiin ei tietenkään ole pakko tehdä, vaan sen voi ottaa pois käytöstä.

Instagramin ehdottaa jakamaan kela-videon Facebookiin yleisösi kasvattamiseksi

Lisäksi kelat saavat Instagramin tarinoista tuttujen tarrojen lisäämisen.


Lisää omasi -tarran avulla käyttäjä voi innoittaa muita käyttäjiä luomaan keloja kehotteella. Kyseessä voi olla vaikkapa oman lemmikin esittely. Tarran klikkaaminen vie erilliselle sivulle, jossa on koottu kaikki samaa tarraa käyttävät kelat.

Alkuperäisen Lisää omasi -tarran luoja näkyy myös sivulla ja näin tällä ominaisuudella voi mahdollisesti kasvattaa oman tilin seuraajamäärää.

Instagram ehdottaa kokeilemaan lisää omasi -tarraa, joka innoittaa muita ihmisiä luomaan keloja kehotteellasi

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki