AfterDawn logo

Steam Deckin tuotannosta hyviä uutisia: varausjonossa olevat saavat laitteen tämän vuoden aikana

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Valve on jo pariin otteeseen saanut nopeutettua noin vuosi sitten julkistetun Steam Deck -käsikonsolin tuotantoa. Nyt Valve kertoo, että toimitusketjujen ongelmia on saatu ratkottua, jonka myötä laitteita valmistuu entistä kiivaampaan tahtiin. Tämä puolestaan tarkoittaa nopeampia toimitusaikoja.

Valven mukaan varauslistoja on nyt päivitetty, ja kaikki nykyiset varausjonossa olevat saavat Steam Deck -sähköpostin vielä tänä vuonna.

"Monet asiakkaat, joille laite oli luvassa vasta tammikuussa 2023 tai myöhemmin, on siirretty heinä-syyskuun listalle. Kaikki muut ovat nyt loka-joulukuun listalla", Valve kertoo nettisivuillaan.Mikäli nyt tilaat Steam Deckin, sen voi edelleen saada ennen tämän vuoden päättymistä. Tämä tosin riippuu jonon määrästä. Jos jono kasvaa, toimitusaikataulu siirtyy ensi vuoden puolelle.


Oman aikataulun näkee tältä sivulta, kun on kirjautuneena Steamiin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki