AfterDawn logo

Samsungin Gaming Hub saapuu nyt uusiin televisioihin

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Samsung on aloittanut jakamaan vuoden 2022 televisioille päivitystä, joka tuo mukanaan Gaming Hubin. Gaming Hub esiteltiin jo tammikuussa yhdessä uusien televisioiden kanssa ja tällä tietoa se tulee saataville vain vuoden 2022 Samsung-televisioille sekä uusille Smart Monitor -näytöille.

Gaming Hub on toistaiseksi saatavilla näissä maissa ja alueilla: Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia, Saksa, Ranska, Espanja, Italia, Korea ja Brasilia.

Pohjoismaiden ja Suomen osalta tilanne on kuitenkin erilainen. Gaming Hubia ei Pohjoismaissa nähdä, mutta eri pilvipelipalvelut tulevat kuitenkin saataville.

Gaming Hub tuo yhteen eri pilvipelipalvelut eli palvelun kautta pääsee helposti pelaamaan ilman tarvetta konsolille. Hub toki myös tuo yhteen HDMI-liitäntään yhdistetyt pelikonsolit ja tietokoneet. Lisäksi Hub tukee useita erilaisia Bluetooth-peliohjaimia ja mahdollistaa yhden ohjaimen käyttämisen eri palveluiden ja laitteiden hallintaan.


Gaming Hub käyttöliittymä

Gaming Hub -käyttöliittymä.

Gaming Hubin merkittävin pilvipelipalvelu on Xbox-sovellus, joka on tällä hetkellä saatavilla juurikin vain Samsungin televisioissa. Muita pilvipalveluita ovat NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia, Utomik sekä uutena lisäyksenä Amazon Luna.

Katso myös: Näin paljon Samsungin vuoden 2022 QLED- ja Neo QLED-televisiot maksavat Suomessa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki