AfterDawn logo

GeForce Now tukee nyt 4K-tarkkuutta PC:llä ja macOS:llä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Viime vuoden loppupuolella NVIDIA julkaisi GeForce Now -pilvipelipalveluun GeForce NOW RTX 3080 -jäsenyyden, joka tarjoaa jopa 4K-tarkkuuden pilvipelaamiseen.

4K-tarkkuuden tuki on kuitenkin tähän asti ollut saatavilla vain SHIELD TV -laitteen kautta, mutta nyt asiaan on tullut muutos. 4K-tarkkuus on nyt tuettuna myös Windows-koneiden ja macOS-laitteiden alustoille suunnatun ohjelmiston kautta.

4K-tarkkuutta ei toistaiseksi tueta selaimen kautta tai esimerkiksi LG:n televisioilla.

4K-tarkkuudella päivitysnopeus rajoittuu 60 FPS:n lukemaan. Korkeampi 120 FPS:n nopeus onnistuu 1440p-resoluutiolla.

GeForce Now -palvelun edellyttämä yhteysnopeus on vähintään 40 Mb/s, kun striimaustarkkuus on enintään 4K ja nopeus enintään 60 FPS. Lisäksi suosituksena on kiinteä Ethernet-yhteys tai langaton 5 GHz:n reititin.


Lisäksi NVIDIA laajentaa 120 hertsin saatavuutta Android-puhelimilla. GeForce Now Full HD 120 Hz pelaaminen onnistuu nyt Samsung Galaxy S22 ja S22 Ultra, Galaxy Z Fold3 ja Flip3, sekä OnePlus 9 Pro puhelimilla. Aiemmin pelaaminen onnistui esimerkiksi Galaxy S21 -sarjan laitteilla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki