AfterDawn logo

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 -nappikuulokkeet tarjoavat aiempaa paremman melunvaimennuksen

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sennheiser julkisti MOMENTUM True Wireless 3 -nappikuulokkeet. Ne ovat nyt ennakkotilattavissa ja myyntiin kuulokkeet saapuvat 10. toukokuuta 249,90 euron suositushinnalla.

7 millimetrin kaiutinelementeillä varustetut MOMENTUM True Wireless 3 -kuulokkeet on suunniteltu käytettäväksi jokapäiväiseen käyttöön ja etenkin sellaisille, jotka liikkeellä paljon esimerkiksi työn puolesta.

Uudessa mallissa Sennheiser on parantanut etenkin aktiivista melunvaimennusta, joka automaattisesti mukautuu käyttäjän ympäristöön tarkkailemalla ympäristön melua reaaliajassa. Melunvaimennuksen voi ottaa pois päältä tai käyttää ääniä läpi päästävää tilaa, jolloin käyttäjä kuulee esimerkiksi junan kuulutukset.

Kuulokkeet toimivat Bluetooth 5.2 -yhteydellä. Ne tukevat AAC-, SBC- ja aptX Adaptive-äänikoodekkeja. Lisäksi Sennheiser on parantanut puheluiden äänenlaatua, sillä kumpikin kuuloke sisältää kolme mikrofonia.


kaksi MOMENTUM True Wireless 3 nappikuuloketta

IPX4-luokituksen omaavat napit tarjoavat kuunteluaikaa 7 tunnin edestä. Yhdessä latauskotelon kanssa kuuntelua riittää 28 tunniksi. Koteloa ladataan USB-C-liitännän kautta tai langattomasti.

Sennheiser julkaisi hiljattain myös kuntoiluharrastajille ja urheilijoille suunnatut SPORT True Wireless -nappikuulokkeet.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki