AfterDawn logo

Samsungin älykäs Smart Monitor M8 -näyttö tulee saataville huhtikuun puolivälissä

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Samsung julkaisi tammikuun ensimmäisinä päivinä Smart Monitor M8 -näytön. Nyt näytön hinta ja myyntiintulo on vahvistettu.

Kooltaan 32-tuumainen lippulaivamalli on saatavilla neljässä uudessa värivaihtoehdossa ja sen keskeisiin ominaisuuksiin lukeutuvat UHD-resoluutio sekä SlimFit Cam -kamera. Se on jatkoa aiemmille Smart Monitor M7 ja M5 -näytöille.

"Smart Monitor -sarjan avulla voimme tarjota entistä helpompia ratkaisuja nykyaikaisille käyttäjille. Uusi M8-näyttö sisältää älykästä tekniikkaa, ja se on saatavana useassa eri värissä. Smart Monitor M8:n avulla käyttäjä pääsee kokemaan sekä käytännölliset toiminnot että tyylikkään muotoilun", sanoo Ossi Luoma, Samsung Suomen IT-tuotteiden myyntipäällikkö.

Näytön erikoisuus on Smart Hub-käyttöliittymän käyttäminen, joka mahdollistaa esimerkiksi erilaisten suoratoistopalveluiden käyttämisen ilman tietokonetta.


Näyttö on kooltaan 32-tuumainen ja siinä käytetään UHD-tarkkuutta (3840 x 2160), 60 hertsin virkistystaajuutta ja 400 nitin kirkkautta.

Samsung Smart Monitor M8:n voi ennakkotilata Pohjoismaissa huhtikuun puolesta välistä alkaen. Sen suositushinta on 849 euroa.

Näyttö on saatavilla Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue ja Spring Green -värivaihtoehdoissa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki