AfterDawn logo

Sony julkisti edullisemman A75K 4K 120fps OLED -television

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony on tänään esitellyt A75K -televisiomallin, joka sisältää aiemmin julkaistujen A95K-, A90K- ja A80K 4K OLED -televisioiden tapaan laadukkaita ominaisuuksia, mutta hinnan pitäisi jäädä näitä alemmas. Hintatietoja tai saatavuutta ei kuitenkaan vielä julkaistu.

A75K hyödyntää LG:n WOLED (White OLED) -paneelia, jossa käytetään 4K-tarkkuutta. Tämä televisio tulee saataville 55-tuumaisena (XR-55A75K) ja 65-tuumaisena (XR-65A75K).

Aiemmin julkaistujen mallien tapaan A75K on varustettu HDMI 2.1 -liitännällä, jonka myötä pelaaminen onnistuu 4K -tarkkuudella ja 120 fps:n nopeudella VRR-tekniikan kanssa (vaihtuva virkistystaajuus).

65-tuumainen A75K televisio

Lisäksi televisiossa on Cognitive Processor XR -prosessori sekä muita samoja ominaisuuksia, kuten PS5:lle optimoidut tilat ja Bravia Cam -tuki.


A75K eroaa muista uusista malleista erilaisella ulkonäöllä ja jalustalla sekä hieman heikommalla Acoustic Surface Audio -äänitekniikalla. Sony kertoo, että tämä tekniikka kohdentaa äänen tarkasti näytöllä näkyvien tapahtumien kanssa television takana olevien kaiuttimien avulla.

Lisätietoa saa täältä.

Julkaisusta kertoi FlatpanelsHD.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT