AfterDawn logo

Kohta saa olla tarkkana sähköpostin kanssa: Steam Deckin ensimmäiset tilaussähköpostit lähetetään 25.2.

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Valve on tänään vahvistanut odotetun uutisen. Steam Deck -pelilaitteen julkaisu tapahtuu 25.2.2022. Alkuperäisesti ensimmäisten laitteiden piti päätyä kuluttajien käsiin jo viime vuoden lopulla, mutta materiaalipula viivästytti julkaisua.

Valve kertoo, että ensimmäiset tilaussähköpostit lähetetään Steam Deckin varanneille 25.2. klo 20.00 Suomen aikaa. Tilaussähköposteja pyritään lähettämään viikoittain.

Varanneiden kannattaa olla tuolloin hereillä, sillä sähköpostin saapumisesta on kolme päivää (72 tuntia) aikaa ostaa tuote. Tuon ajan jälkeen varaus vapautuu seuraavalle jonossa olevalle. Tilaussähköpostit lähetetään varausjärjestyksessä.

Valve myös huomauttaa, että voit ainoastaan tilata sen mallin, jonka olet varannut. Varausmaksu hyvitetään Steam Deckin lopullisessa myyntihinnassa. Postituskulut sisältyvät hintaan.

Ensimmäiset laitteet lähtevät matkaan 25.2.


Steam Deckista on nähty jo muutamia ensimmäisiä katsauksia. Valve kertoo, että lehdistön Steam Deck -arviointeja rajoittava julkaisukielto päättyy 25.2.2022. Tuon jälkeen netistä siis löytyy kunnon arvosteluja ja tietoja pelien toiminnasta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki