AfterDawn logo

Tässä ovat suomalaisten 10 suosituinta tuotetta vuodelta 2021

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Hintavertailupalvelu Hintaopas on tuttuun tapaan selvittänyt palvelun datan avulla suomalaisten vuoden suosikkituotteet.

Hintaopas kertoo, että suosikkituotteiden joukossa oli tänä vuonna ennätyksellisen paljon pelikonsoleita. Vuoden 2021 suosituin tuote oli Sonyn PlayStation 5. PS5 oli myös vuoden 2020 suosituin tuote.

PlayStation 5 on kerännyt myös muualla menestystä, sillä Verkkokauppa.comin mukaan tämä Sonyn konsoli on vuoden arvostetuin elektroniikkatuote.


Hintaoppalla toiseksi eniten vuoden aikana etsittiin Microsoft Xbox Series X -konsolia ja kolmanneksi eniten niin ikään PlayStation 5 Digital Edition -konsolia. Top 10 -listalle mahtuu konsoleiden osalta myös Nintendo Switch.

"Kymmenen suosituimman tuotteen lista on jälleen tekniikan- ja elektroniikantäyteinen. Lähes puolet listan tuotteista on pelikonsoleita, mikä kertoo siitä, ettei viihdykkeiden jano ole vielä ainakaan sammumaan päin. Toisaalta PlayStation 5:n huono saatavuus on varmasti osaltaan vaikuttanut hakuaktiivisuuteen siten, että moni lienee tiiviisti seurannut saatavuutta ja hintojen laskua odottavin mielin", kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Apple oli tänä vuonna ainoa brändi, jolta ylsi puhelimia haetuimpien tuotteiden joukkoon. Listalta ei kuitenkaan löydy uusimpia iPhone 13 -malleja, vaan suosituin iPhone-puhelimista oli iPhone 11. Tämän perässä tulevat iPhone 12 mini ja iPhone 12. Lisäksi Applen AirPods Pro -kuulokkeet ovat listalla.

Kaksi muuta sijaa menivät Polarin urheilukelloille.

Hintaoppaan mukaan tämän vuoden haetuimmat brändit olivat Sony, Samsung ja Apple.

Hintaoppaan vuoden 2021 suosituimmat brändit

 1. Sony
 2. Samsung
 3. Apple

Hintaoppaan vuoden 2021 suosituimmat tuotteet

 1. Sony PlayStation 5 (PS5) 2020 825GB
 2. Microsoft Xbox Series X 1TB
 3. Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 2020 825GB
 4. Polar Ignite
 5. Apple iPhone 11 Dual Sim 4GB RAM 64GB
 6. Apple AirPods Pro
 7. Apple iPhone 12 Mini 64GB
 8. Nintendo Switch 2019 32GB
 9. Polar Vantage M
 10. Apple iPhone 12 64GB

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki