AfterDawn logo

Xiaomi julkisti 4K-version pienikokoisesta TV Stick -mediatoistimesta

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Viime vuonna Xiaomi julkaisi Mi TV Stick -mediatoistimen. Tämä pienikokoinen lisälaite kytketään HDMI-liitännän avulla televisioon. Se käyttää Android TV -ohjelmistoa erilaisten sovellusten toistamiseen television ruudulla.

Mi TV Stick menestyi hyvin AfterDawnin arvostelussa, mutta miinusta se kuvan toistamisesta korkeintaan Full HD -laadulla ja 60 kuvan sekuntinopeudella. Tätä paikataan nyt uudella Xiaomi TV Stick 4K -mallilla, joka siis kykenee toistamaan kuvaa 4K-tarkkuudella.

TV Stick 4K käyttää Android TV 11 -versiota. Laitteessa on 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 2 gigatavua RAM-muistia. Toistamista ajatellen laite tukee Dolby Atmos- ja Dolby Vision-tekniikoita. TV Stick 4K:ssa on Wifi- ja Bluetooth-yhteys. Lisäksi laite tukee Chromecast-toistoa esimerkiksi puhelimesta.

Laitteen hallintaa varten mukana toimitetaan Bluetooth-kaukosäädin. Kaukosäätimessä on muun muassa omat painikkeet Netflixille ja Amazon Prime Videolle.


TV Stick 4K on listattu jo Xiaomin nettisivuille, mutta hintaa tai myyntiintulosta ei ole annettu tietoja. Mi TV Stickin hinta on 40 - 50 euroa, joten uutuuden hinta asettunee samalle tasolle, mikäli se Suomessa myyntiin tulee.

Xiaomilta löytyy myös Mi Box S 4K -mediatoistin, joka eroaa TV Stick 4K:sta esimerkiksi USB-liitännällä.

Lähde: XDA Developers.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä.
Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki