AfterDawn logo

Budbee Box -pakettiautomaatit saapuvat nyt Ouluun

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Pakettiautomaatteihin toimintaansa aiemmin tänä vuonna laajentanut teknologiayritys Budbee tuo Budbee Boxit nyt myös Ouluun.

Boxit tulevat käyttöön juuri Black Fridayn ja vuoden kiireisimmän verkkokauppasesongin aikana.

Verkkokauppaostoksia pääsee tilaamaan 26.11. alkaen Budbee Box pakettiautomaatteihin seuraaviin Arinan toimipisteisiin:

  • Prisma Limingantulli
  • Prisma Raksila
  • Sale Maikkula
  • S-Market Kaakkuri
  • S-Market Kaukovainio
  • S-Market Kello


Budbee kertoo, että lisäsijainteja on jo suunnitteilla.

"Ensimmäiset Budbee Box pakettiautomaatit otetaan käyttöön meillä juuri sopivasti Black Fridayhin, joten ajankohta on mitä mainioin uuden palvelun käynnistämiseen", Osuuskauppa Arinan ryhmäpäällikkö Antti Siuruainen kertoo.

Budbee Box -automaatit yhdistävät kotiinkuljetukset ja pakettiautomaatit saumattomaksi kokonaisuudeksi: asiakas voi vaihtaa verkkokauppatilauksen toimitustapaa automaatista kotiovelle ja päinvastoin joustavasti, oman tilanteensa mukaan.


Budbee toimii Suomessa pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Budbeen kasvu on ollut Suomessa nopeaa ja yritys tavoittaakin tällä hetkellä jo yli kolmanneksen suomalaisista.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT