AfterDawn logo

Muistatko klassikkopeli Earthworm Jimin? Se palaa, myös tv-sarjana

Matti Robinson Matti Robinson

Ainakin 90-luvun lapset muistavat varmasti laserpyssyllä räiskivän huvittavan kastemadon, joka seikkaili 2D-tasohyppelyssä nimeltään Earthworm Jim. Peliin on tehty alkuperäisen 90-luvun puolivälin pelin jälkeen useampia jatko-osia, ja nyt tulossa on uusi televisiosarja.

90-luvun jälkeen peliä ei ole enää nähty, vaikka Interplay on luvannut uutta nelososaa jo vuosikausia. Sitä on työstetty jo pari vuotta tulevalle Intellivision Amico -pelikonsolille ja nyt Interplayn oma animaatio-osasto tekee Jimistä myös televisiosarjaa yhteistyössä Passion Picturesin kanssa.

Itseasiassa kyseessä ei ole edes ensimmäinen kerta, kun kulttiklassikko nähdään televisioruuduissa. 90-luvun puolivälissä Universal tuotti kahden kauden ajan 23 jaksoa animaatiota Earthworm Jimistä.

Jim etsii sarjassa parasta mahdollista multaa, joka löytyy tietysti myyttisesti pallosta nimeltään Maa. Peleistä tutusti Jim on varustettu futuristisella robottipuvulla ja ikonisella laserpistoolilla.


Interplay ei ole kertonut vielä tarkalleen milloin televisiosarja saapuu, joskin tiedotteen mukaan "pian", mutta yhtiön mukaan se on suunnattu sekä lapsille että aikuisväestölle, joka kenties löytää nostalgiafiiliksiä ja komediaa matomiehen seikkailuista.

Hahmon alkuperäinen luoja Doug TenNapel ei ole mukana nykytuotannoissa.

.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki