AfterDawn logo

5G-yhteyksillä toimiva Samsung Galaxy Book Pro 360 5G -läppäri on nyt myynnissä Suomessa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Samsung esitteli Galaxy Book Pro 360 5G kannettavan tietokoneen yhdessä Galaxy Book-, Book Pro- mallien kanssa huhtikuussa. Muut mallit tulivat saataville jo toukokuussa, mutta 5G-kannettava on ostettavissa vasta nyt 8. lokakuuta alkaen.

"Haluamme vastata nykyaikaisten käyttäjien vaatimuksiin ja siksi olemme todella iloisia voidessamme esitellä Galaxy Book Pro 360 5G -kannettavan tietokoneen, joka mahdollistaa nopean yhteyden liikkuvuudesta tinkimättä", kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

5G-datayhteyden lisäksi kannettava sisältää 13,3-tuumaisen AMOLED-näytön, Intel Core i7-suorittimen, 16 gigatavua RAM-muistia ja 512 gigatavua tallennustilaa.

Ominaisuudet on pakattu kevyeen runkoon, sillä laitteella on painoa vain 1,10 kiloa. Laite tukee myöskin Windows 11 -käyttöjärjestelmää, joka tuotiin päivityksenä jo muihin Samsung-kannettaviin.

"Yksi älypuhelinten tärkeimmistä ominaisuuksista on mobiiliyhteys, jonka olemme nyt tuoneet myös kannettaviin tietokoneisiin. Samsungin uusi Galaxy Book Pro 360 5G yhdistää helppokäyttöisyyden, nopeuden ja keveyden, ja nostaa näin kannettavien tietokoneiden rimaa entistä ylemmäs", Engblom jatkaa.

Samsung Galaxy Book Pro 360 5G:n suositushinta on 1 749 euroa, ja se on saatavilla valtakunnallisesti valikoiduilta jälleenmyyjiltä tänään 8. lokakuuta alkaen.

Galaxy Book Pro 360 5G tekniset tiedot:
Galaxy Book Pro 360 5G tekniset tiedot

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki