AfterDawn logo

Xiaomilta uusi Mi Electric Scooter 3 -sähköpotkulauta

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Xiaomi julkaisi Mi Electric Scooter 3 -sähköpotkulaudan. Sen hinta Euroopassa on 449 euroa, mutta Suomessa hinta näyttää olevan 499 euroa. Uutuus löytyy jo DNA:n valikoimasta.

Sähköpotkulaudassa on 600W:n moottori. Laite kulkee parhaimmillaan 25 km/h nopeudella sporttitilassa. Nopeuden voi rajoittaa eri tiloilla myös 20 km/h ja 5 km/h nopeuteen.

Laitteen 7650 mAh akun luvataan riittävän enimmillään 30 kilometrin matkaan. KERS-järjestelmä ottaa talteen kineettistä energiaa ja siten parantaa matkustusetäisyyttä entisestään. Akkua varten on lisätty erilaisia ominaisuuksia, jotka parantavat sen käyttöikää ja suojaa sitä esimerkiksi ylikuumenemiselta. Akun lataus kestää noin 5,5 tuntia.

musta Mi Electric Scooter 3 sähköpotkulauta taitettuna


Runko on valmistettu alumiinista ja laite painaa 13 kiloa. Esimerkiksi autossa kuljettamista varten Mi Electric Scooter 3:n ohjaustangon saa nopeasti taitettua. Laitteessa on 8,5 tuuman ilmatäytteiset renkaat. Takarenkaan uudistettu jarrutusjärjestelmä parantaa hallittavuutta ja pidentää jarrupalojen käyttöikää ja tekee käytöstä siten turvallisempaa.

harmaa Mi Electric Scooter 3

Lisätietoa saa täältä.

Lue myös:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki