AfterDawn logo

Wolt ja Veikon Kone aloittavat yhteistyön tuotteiden kotiinkuljetuksissa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Veikon Kone ja Wolt ovat sopineet yhteistyöstä verkkokaupan tuotteiden kotiinkuljetuksista. Kodinelektroniikkaliikkeen valikoimiin kuuluu runsaasti tuotteita, jotka kokonsa puolesta sopivat mainiosti nopeiden Wolt-lähettien toimituspalettiin.

Yhteistyö aloitetaan Huawein tuotteilla. Ensimmäisenä Huawein tuotteista voi ostaa Huawein älykellon, aktiivisuusrannekkeen tai langattomat kuulokkeet.

Valikoiman löytää Wolt-sovelluksen kautta. Toimituksen luvataan toteutuvan jopa puolessa tunnissa.

- Alati kasvava verkko-ostaminen kiihtyi entisestään koronan myötä. Kotoilu toi aivan uusia asiakasryhmiä verkkoon ja tottuneetkin käyttäjät ovat olleet entistäkin aktiivisempia. Myös vaatimustaso tuotteiden ja palveluiden suhteen on kasvanut. Kun asiakas on ostopäätöksensä verkossa tehnyt, niin silloin alkaa odottaminen. Mitä nopeammin saamme tuotteen asiakkaalle, sitä tyytyväisempi hän tietysti on, kertoo Veikon Koneen toimitusjohtaja Panu Vainio.


Aiemmin Wolt on aloittanut yhteistyön 1Storen kanssa, jonka kautta voi tilata Applen tuotteita. Lisäksi Woltin pikatoimituksia voi hyödyntää esimerkiksi K-Ruoan verkkokaupassa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki