AfterDawn logo

K-ryhmä ja Wolt verkkokauppakokeiluun Helsingissä: tarjolla koko kaupan valikoima, toimitus jopa tunnissa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

K-ryhmä aloittaa kokeilun ruokaostosten pikatoimituksista Helsingissä yhdessä Woltin kanssa. Asiakkaan käytettävissä on koko ruokakaupan valikoima ja toimitus tapahtuu jopa tunnissa laajalle alueelle.

"Laajenevassa asiakaskunnassa on erilaisia tarpeita. Asiakkaiden toiveet eroavat esimerkiksi toimitusnopeuden osalta: toiset tekevät viikon ostokset kerralla, mutta toiset aloittavat iltapäivällä saman päivän illallisen suunnittelun. Näissä tilanteissa haluamme auttaa asiakkaitamme yhä joustavammin. Siksi keräämme alkuvuonna kokemuksia pikatoimituksista uudentyyppisellä toimintamallilla Helsingissä", verkkokaupan ja digitaalisten palvelujen johtaja Antti Rajala K-ryhmästä kertoo.

Ostosten tilaus tehdään K-Ruoan omassa verkkokaupassa, ja asiakkaalle on tarjolla koko ruokakaupan valikoima aina palvelutiskin tuotteita myöten. Ostokset toimitetaan K-Market Töölöntorilta, jonka valikoima kattaa noin 7000 tuotetta.


Asiakkaan kerrotaan saavan tekstiviestitse linkin kuljetuksen reaaliaikaiseen seurantaan siinä vaiheessa, kun Woltin lähettikumppani noutaa tilauksen kaupalta.

Toimitusalueen kerrotaan olevan poikkeuksellisen laaja, sillä toimituksia tehdään koko Helsingin niemelle aina Lauttasaaresta Viikinrantaan kuutena päivänä viikossa, esimerkiksi arkisin aina klo 22 saakka.

Lue myös:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki