AfterDawn logo

Tällainen on elokuvia tarjoava Sonyn Bravia Core -palvelu - saatavilla vain muutamille televisioille, ei maksa mitään

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sonyn uudet Cognitive Processor XR-teknologiaan perustuvat Bravia XR -televisiot sisältävät Bravia Coren, joka tarjoaa näille televisioille laajan valikoiman uusimpia elokuvajulkaisuja, hittileffoja ja klassikoita. Tämä elokuvia sisältävä palvelu ei kuitenkaan ole perinteinen tilauspalvelu.

Bravia Core on kehitetty yhteistyössä Sony Pictures Entertainmentin (SPE) kanssa ja sen kerrotaan yhdistävän viihteen ja teknologian. Bravia Core sisältää laajan valikoiman SPE:n uusimpia huippu- ja klassikkoelokuvia sekä suurimman IMAX Enhanced -kokoelman. Lisäksi Bravia Core sisältää paljon ekstramateriaalia, kuten kulissien takaista dokumenttikuvaa, haastatteluita ja paljon muuta.

IMAX Enhanced viittaa sisältöön, joka on optimoitu Sonyn digitaalisen median IMAX-remasterointitekniikalla ja tarjoaa parempilaatuista 4K HDR -sisältöä.

"IMAX Enhanced on paras tapa kokea suurelokuvien tarjoamaa viihdettä leffateattereiden ulkopuolella. Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Sony Picturesin ja DTS:n kanssa remasteroidaksemme yli 50 IMAX Enhanced -elokuvaa, jotka tarjoavat huippulaadukasta kuvaa ja koko kuuloalueen laajuista puhdasta äänentoistoa Sony BRAVIA XR -laitteilla. Olemme äärettömän innoissamme siitä, että pääsemme jatkamaan IMAX Enhanced -valikoiman laajentamista BRAVIA COREssa, emmekä malta odottaa, että pääsemme tuomaan parhaisiin striimaussisältöihin ja viihdelaitteisiin kaiken sen, mitä kuluttajat IMAXissa rakastavat", kertoo IMAX Corporationin IMAX Postin johtaja Bruce Markoe.


Lisäksi Bravia Core käyttää Pure Stream -teknologiaa ensimmäisenä koko toimialalla, ja saavuttaa lähes häviötöntä UHD BD -verrattavaa laatua jopa 80 Mbps striimauksella. Korkealaatuisimman Pure Stream:in käyttö vaatii vähintään 115MB/s nettiyhteyden.

Saatavilla vain muutamille televisioille

Bravia Core ei kuitenkaan ole perinteinen kuukausimaksullinen palvelu, sillä se ei sisällä ollenkaan maksutapaa.

Bravia XR -television omistajat saavat oston mukana Bravia Core -krediittejä, joilla voi lunastaa katseltavaa yli 300 elokuvan valikoimasta. A90J- ja Z9J -televisioiden mukana tulee 10 elokuvakrediittiä ja muiden BRAVIA XR -mallien (A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J ja X94J) mukana 5. Yksi krediitti riittää yhden elokuvan hankkimiseen.

Nämä krediitit ovat voimassa 12 kuukautta siitä hetkestä, kun ne lisätään Bravia Core -tilille. Krediiteillä katsottavaksi lunastettuja elokuvia voi katsella niin monta kertaa kuin haluaa 23. helmikuuta 2026 asti.

Television ostajat saavat kuitenkin lisäksi väliaikaisen pääsyn Bravia Core Subscription Video-on-Demand -sisältöön. Z9J:lle ja A90J:lle pääsyä tarjotaan 24 kuukautta. A80J:lle, A83J:lle, A84J:lle, X95J:lle, X90J:lle, X92J:lle, X93J:lle ja X94J:lle puolestaan 12 kuukautta. Näitä elokuvia voi katsella jopa 4K HDR -laadulla.

Tilaus alkaa käyttäjän rekisteröityessä Bravia Core -tilille. Kun väliaikainen tilausaika päättyy, pääsy Subscription Video-On-Demand -sisältöihin loppuu. Sonyn käyttöehtojen mukaan uusiminen voi olla mahdollista, mutta tämä edellyttää Bravia Core -palvelun tarjoajan kanssa tehtävää sopimusta.

Käyttö onnistuu vain näillä mainituilla televisioille eikä lataaminen onnistu muille Android-televisioille tai Android-puhelimille.


Lisätietoa saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki