AfterDawn logo

Uudistettu Asus ZenBook S (UX393) -kannettava nyt myynnissä Suomessa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Asus on tuonut uudistetun ZenBook S (UX393) -kannettavan myyntiin Suomessa. Tässä ohuessa on kannettavassa on muun muassa 3:2 -näyttö, 12 tunnin akunkesto ja 11. sukupolven Intel i7 -suoritin.

Edessä on 3:2 -kuvasuhteen NanoEdge -kosketusnäyttö, jonka resoluutio on 3300 x 2200 pikseliä. Kokoa on 13,9 tuumaa. Kirkkaus yltää 500 nitiin ja se tukee 100% DCI-P3 -väriavaruutta ja 133% sRGB -väriavaruutta.

ZenBook S UX393 kannettavassa on tarkka 3:2 kuvasuhteen kosketusnäyttö

Suorituskyvystä vastaa Intel Core i7-1165G7 -suoritin, jonka pariksi on valikoitunut 16 gigatavua 4266 MHz LPDDR4x -muistia. Nopeaa tallennustilaa löytyy yhden teratavun verran.

ZenBook S:n runko on valmistettu metallista ja koneelta painoa löytyy 1,35 kilogrammaa. Akusta luvataan riittävän virtaa jopa 12 tunniksi.


Laitteessa on kaksi Thunderbolt 4 USB-C -porttia, yksi USB A 3.2 Gen 1 -portti, HDMI ja muistikortinlukija. Laite myös ladataan näiden USB-C -liitäntöjen välityksellä. Lataamisessa on tuettuna ASUS USB-C Easy Charge -teknologia, joka tukee erilaisia latureita kuten virtapankkia. Parhaimmillaan 65W latauksen myötä akkuun saa virtaa 49 minuutissa 60 prosentin verran.

Langattomista yhteyksistä vastaavat uusi Wi-Fi 6 (802.11ax) ja Bluetooth 5.0.

Kannettavassa on myös taustavalaistu näppäimistö, jonka näppäimet tarjoavat 1.3 mm:n painallusmatkan. Kosketuslevy puolestaan sisältää NumberPad 2.0 -ominaisuuden eli sitä voidaan käyttää myös numeronäppäimistönä LED-valaistuksen ansiosta.

ZenBook S:n kosketuslevy toimii myös numeronäppäimistönä LED-valaistuksen ansiosta

Laitteen kamera puolestaan tukee Windows Hello -sisäänkirjautumista. Ääntä toistetaan kahden kaiuttimen kautta ja lisäksi mikrofonit käyttävät tekoälyllä varustettua teknologiaa ympäröivän äänen vaimennuksessa.

Käyttöjärjestelmänä toimii Windows 10 Home, johon Asus on lisännyt omia ohjelmia. MyASUS -ohjelmisto sisältää esimerkiksi työkalut helpon tiedonsiirron koneelta Android- tai iOS -puhelimiin.

Kannettavan suositushinta on 1899 euroa. Se on saatavilla heti valituilla jälleenmyyjillä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki