AfterDawn logo

Panasonic esitteli uuden pelaajille suunnatun OLED-television

Matti Robinson Matti Robinson

Japanilaisyhtiö Panasonic on vuosikausia tuottanut laadukkaita televisiota, mutta viime vuosina se on jäänyt mm. Samsungin, LG:n ja Sonyn varjoon. Yhtiö on kuitenkin edelleen mukana bisneksessä, vaikka se on huippuvuosistaan kaukana myyyntiluvuissa.

Nyt uusin tuotos Panasonicilta pyrkii käymään pelaajien kukkaroilla, sillä uusi JZ2000-malli tarjoaa erityisesti ominaisuuksia esimerkiksi uusien konsolien omistajille. Televisio tukee HDMI 2.1 -liitännän myötä nopeaa virkistystaajuutta (HFR) sekä vaihtelevaa virkistystaajuutta (VRR) sekä erittäin nopeaa vasteaikaa pelimoodissa.

Televisio sisältää nk. 360° Soundscape Pro -äänentoiston, joka tukee Dolby Atmosta ja HDR-tuki tarjotaan puolestaan Dolby Visionille, HLG:lle, HDR10:lle sekä uudelle HDR10+ Adaptivelle. Resoluutio on odotetusti 4K UHD, mutta valitettavasti tässä vaiheessa vielä ei ole tarjolla kaikkia speksejä.

Kuvanlaadusta huolehtii OLED-paneelin lisäksi HCX Pro AI -prosessori sekä Dolby Vision IQ, joka pystyy muokkaamaan kuvaa tilanteen mukaan.


Televisiosta on tulossa kaksi mallia, 55-tuumainen TX-55JZ2000B ja 65-tuumainen TX-65JZ2000B, joiden hinta- ja saatavuustiedot paljastuvat myöhemmin.

Lisätietoja malleista löytyy täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT