AfterDawn logo

Yle Areenassa tehtiin ennätys: yli miljardi käynnistystä tänä vuonna

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Yle kertoo Areenan rikkoneen miljardin käynnistyksen rajan 17.12.2020. Luku on suurin vuosittainen käynnistysten määrä koko Yle Areenan historiassa ja se ehtii vielä kasvaa parin viikon ajan. Yle Areena on myös Suomen suosituin suoratoistopalvelu.

"Hurja lukema! Meille on tärkeää, että ihmiset viihtyvät sisältöjemme parissa. Tarjoamme ilon ja naurun lisäksi monenlaisia elämyksiä sekä tietoa ja ymmärrystä maailmasta. Yle Areena on auki yötä päivää, tervetuloa katsomaan ja kuuntelemaan sisältöjä jatkossakin", rohkaisee Yle Areenan päällikkö Tanja Iikkanen.

Yle Areenassa viimeisen viikon iso hitti on ollut Justimus esittää: Duo -sarjan toinen tuotantokausi, joka saavutti ensimmäisen viikonlopun aikana lähes kaksi miljoonaa käynnistystä. Tämä myös osaltaan rikkoo Areenan ennätyksiä.

Paljon katselukertoja ovat keränneet viime aikoina myöskin Luottomiehen Pelkoa ja intoa Itä-Suomessa -erikoisjakso, White Wall ja Tonttu Toljanteri.


Lue myös:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki