AfterDawn logo

Neljä palvelua yhdistävä Apple One nyt saatavilla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Applen kaiken yhdistävä Apple One -palvelu esiteltiin aiemmin tänä vuonna ja nyt palvelu on saatavilla. Suomessa One -paketti yhdistää neljä Applen kuukausimaksullista palvelua yhdeksi, edullisemmaksi vaihtoehdoksi.

Yhden hengen Apple One -tilaus maksaa Suomessa 14,95 euroa kuukaudessa, kun taas perhetilaus Apple One -paketille maksaa 19,95 euroa kuukaudessa. Yhden hengen tilaus säästää kuukaudessa 8 euroa ja perhetilaus puolestaan 10 euroa kuukaudessa. Apple Onea mahdollista on kokeilla ilmaiseksi niiden palveluiden osalta, joita ei ole vielä erikseen ilmaiseksi testannut.

Apple One -palvelun hinnat suomessa

Yhden hengen tilaukseen kuuluu Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade ja 50 gigatavua Apple iCloud -tallennustilaa. Perhe-paketin voi jakaa viiden käyttäjän kesken ja se eroaa yhden hengen tilauksesta vain 200 gigatavun iCloud -tallennustilalla.


Maailmalla tulee myös pari muuta pakettia saataville, joihin kuuluvat News+ ja Fitness+ -palvelut.

Lisätietoa Apple Onesta saa täältä.

Apple One pakettiin kuuluu neljä palvelua

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT