AfterDawn logo

Neljä palvelua yhdistävä Apple One nyt saatavilla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Applen kaiken yhdistävä Apple One -palvelu esiteltiin aiemmin tänä vuonna ja nyt palvelu on saatavilla. Suomessa One -paketti yhdistää neljä Applen kuukausimaksullista palvelua yhdeksi, edullisemmaksi vaihtoehdoksi.

Yhden hengen Apple One -tilaus maksaa Suomessa 14,95 euroa kuukaudessa, kun taas perhetilaus Apple One -paketille maksaa 19,95 euroa kuukaudessa. Yhden hengen tilaus säästää kuukaudessa 8 euroa ja perhetilaus puolestaan 10 euroa kuukaudessa. Apple Onea mahdollista on kokeilla ilmaiseksi niiden palveluiden osalta, joita ei ole vielä erikseen ilmaiseksi testannut.

Apple One -palvelun hinnat suomessa

Yhden hengen tilaukseen kuuluu Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade ja 50 gigatavua Apple iCloud -tallennustilaa. Perhe-paketin voi jakaa viiden käyttäjän kesken ja se eroaa yhden hengen tilauksesta vain 200 gigatavun iCloud -tallennustilalla.


Maailmalla tulee myös pari muuta pakettia saataville, joihin kuuluvat News+ ja Fitness+ -palvelut.

Lisätietoa Apple Onesta saa täältä.

Apple One pakettiin kuuluu neljä palvelua

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki