AfterDawn logo

VR:n verkkokauppa luopui vihdoinkin Flashista

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
1 kommentti

Kotimainen VR on saanut jättiurakkansa päätökseen ja on saanut uusittua toisinaan jo lähes vitsiksi muodostuneen verkkokauppansa. Samalla yhtiö luopui Flashin käytöstä verkkokaupassaan, joten kännyköilläkin voi jatkossa tehdä mm. paikkavalinnat.

VR:n mukaan verkkokaupan ja taustajärjestelmien uudistus on aloitettu jo vuonna 2019 ja nyt alkaisi olemaan pitkälti valmista. Samalla sekä kaukojunien että lähijunien liput voi ostaa nyt samasta verkkokaupasta, samalla käyttäjäprofiililla. Molemmat lipputyypit tallettuvat nyt käyttäjän omaan käyttäjäprofiiliin, josta ne voi noutaa tarvittaessa.

Suurin kiukuttelun aihe vuosien ajan on ollut kuitenkin juurikin Flashin käyttö paikkoja valittaessa, joka on estänyt sekä mobiililaitteiden käytön että lukulaitteita käyttävien näkövammaisten palvelemisen.

VR:n mukaan uudistus on nyt lähes valmis: yritysasiakkaat ja yöjuna-asiakkaat ohjataan vielä toistaiseksi vanhaan verkkokauppaan, mutta muut asiakkaat voivat jo käyttää kaikessa asioinnissaan uutta verkkokauppaa.


Uusittu VR:n verkkopalvelu palvelee osoitteessa VR.fi.

1 KOMMENTTI

raano571/1

Jahaa, milloin taas saamme kuulla, että mikään ei toimi
sitäkään vähää kuin tähän asti??

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki