AfterDawn logo

Uusien Xboxien ennakkotilaus alkoi tänään

Matti Robinson Matti Robinson

Microsoft on laittanut tulevat Xbox-konsolit ennakkotilattavaksi tästä päivästä lähtien. Sekä Xbox Series X että Xbox Series S ovat nyt saatavilla ennakkoon, mikäli haluat varmistaa, että konsolin saa ennen joulua.

Kysyntä uusilla pelikonsoleilla, olipa kyseessä Sonyn tai Microsoftin laite, on varmasti joulun alla kuumaa. Niinpä asian voi hoitaa päiväjärjestyksestä jo nyt tilaamalla etukäteen.

Xbox Series S:llä hintaa on 309 euroa ja Xbox Series X on puolestaan pari sataa kalliimpi 509 euron hinnalla. Virallinen julkaisu tapahtuu 10. marraskuuta, jolloin myös ennakkotilatut konsolit toimitetaan.

Ennakkotilaukset voi tehdä täältä:

Ennakkotilaa Xbox Series X -pelikonsoli

Ennakkotilaa Xbox Series S -pelikonsoli

Xbox All Access -kuukausitilauksen saa tilattua myös ennakkoon, mutta se tulee tehdä myymälässä, kertoo Gigantin Xbox-sivu. Konsolien lisäksi myös uusia ohjaimia saa ennakkotilattua.


Xbox Series X:n ja Xbox Series S:n suurimmat erot, hinnan lisäksi, ovat Blu-ray-asemassa, joka löytyy vain kalliimmasta X:stä sekä sen paremmasta suorituskyvystä, jonka ansiosta pelejä voi pelata 120 fps:n kuvanopeudella jopa 4K-resoluutiolla.

PlayStation 5 -konsolien ennakkotilaus alkoi muutama päivä sitten ja PS5-mallit saapuvat kauppoihin 19. marraskuuta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki