AfterDawn logo

Suomessa Playstation 5 ennakkotilauksen voi tehdä mm. näistä kaupoista

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Marraskuun 19. päivä Suomessa myyntiin tulevan Sony Playstation 5-pelikonsolin ennakkotilaukset ovat auenneet useissa kotimaan verkkokaupoissa. Lähes kaikki kaupat ilmoittavat mahdollisista saatavuusongelmista julkaisun yhteydessä, joten ennakkkkotilaukset toimitetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Myös maailmalla on ilmoitettu ennakkotilausten aiheuttaneen jo nyt valtavia ruuhkia verkkopalveluissa, mm. Best Buyn verkkopalvelu oli natisemassa ennakkkotilausmahdollisuuden auettua.

Suomessa ennakkotilauksia voi tehdä useista verkkokaupoista, alta ajan tasaiset linkit kauppoihin, jotka ennakkotilauksia ottavat vastaan:

Sony Playsation 5 (digital edition) ennakkotilaus

Sony Playstation 5 (standard edition) ennakkotilausKahdesta tarjolle tulevasta mallista digital edition on se, joka ei sisällä lainkaan optista asemaa, vaan pelit ostetaan Sonyn oman digitaalisen kaupan kautta. Standard edition taas sisältää myös optisen aseman, jolloin siinä toimivat myös levynä ostetut pelit. Ennakkotilaus on mahdollista tätä kirjoittaessa ainakin Verkkokauppa.com, CDON ja Dustin Home -verkkokaupoiss Suomessa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki