AfterDawn logo

Minecraft tulee vihdoin PlayStation VR:lle – Saatavilla ilmaiseksi

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

PlayStation VR:n omistajat ovat saaneet hyviä uutisia, sillä Microsoftin omistukseen kuuluva pelistudio Mojang on luvannut julkaista suositun pelinsä myös Sonyn PlayStation VR -laseille.

Mojangin mukaan PlayStation VR -yhteensopivuus tulee peliin ilmaisena päivityksenä syyskuun aikana, joten pelaajien ei tarvitse upottaa peliin ropoakaan enempää, mikäli he omistavat jo PSVR-lasit, PlayStation 4:n ja Minecraftin. Microsoft on tarjonnut Minecraftia useille eri VR-alustoille jo muutaman vuoden ajan, mutta PSVR-tuki on loistanut poissa olollaan tähän päivään asti.

PlayStation VR:llä pelattava Minecraft on täysiverinen peli, joten siitä ei ole poistettu mitään peruspeliin verrattuna. Pelissä liikutaan myös tuttuun tapaan DualShock 4 -ohjaimilla. Ympärilleen voi pälyillä päätä kääntämällä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki