AfterDawn logo

Doom toimii nyt myös.. raskaustestillä?!

AfterDawn AfterDawn

Uutisoimme hiljattain siitä, miten absurdi rahastus digitaaliset raskaustestit ovat. Nyt tuon turhakkeen komponentit on laitettu hyötykäyttöön.

Eli, saammeko esitellä: klassinen Doom, ensimmäisen persoonan räiskintäpeli, digitaalisella raskaustestillä.

Kas tässä:

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT