AfterDawn logo

Apple TV sai ohjelmistopäivityksen: Picture-in-picture ja erilliset pelitilit

Matti Robinson Matti Robinson

Apple päivitti tänään Apple TV -laitteen käyttöjärjestelmän uuteen versioon WWDC-konferenssissa. Uusi tvOS 14 tuo mukanaan paremman käyttöliittymän, jossa mukana mm. picture-in-picture.

Picture-in-picture tarjoaa mahdollisuuden katsoa yhtä ohjelmaa koko ruudulla ja pienessä kuvassa toista. Tämä myös mahdollistaa uuden HomeKit-päivityksen myötä mahdollisuuden avata esimerkiksi turvakameran/ovikellokameran tai muun AirPlay kuvan pieneen ikkunaan samalla, kun jatkaa ohjelman katsomista.

Pelaaminen Apple TV:n avulla tarjoaa nyt paremmat ominaisuudet. Erityisesti useamman käyttäjän tukea on parannettu, ja eri käyttäjät voivat nyt pelata pelejä omilla tunnuksillaan ja kerätä saavutuksia erikseen.

Apple on myös lisännyt tuen Xbox Elite 2 -ohjaimelle sekä liikuntarajoitteisille suunnatulle Xbox Adaptive Controller -ohjaimelle.

Apple TV+ -suoratoistopalvelulle puolestaan paljastettiin traileri tulevasta Foundation-televisiosarjasta. Isaac Asimovin legandaarinen scifi-kirjasarja saapuu televisiosarjana Apple TV+:lle ensi vuonna.


Lue myös:

 • Apple paljasti iOS 14:n – Kärkiominaisuus tuttu ikivanhoista Lumia-puhelimista
 • Apple uudisti AirPods-kuulokkeita automaattisella yhteysvaihdoksella
 • Apple esitteli uuden Apple Watch -käyttöjärjestelmän: Unen seuranta ja parempi pyöräilynavigointi
 • TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

  Seuraa! Kirjekuoren symboli
  Uutiskirje
  Threadsin logo
  Threads
  Blueskyn logo
  Bluesky
  Mastodonin logo
  Mastodon
  Sulje palkki