AfterDawn logo

Apple julkisti trailerin tulevasta legendaariseen Foundation-kirjasarjaan perustuvasta tv-sarjasta

AfterDawn AfterDawn
1 kommentti

Apple on tänään esitellyt valtavan joukon uudistuksia eri ohjelmistoihin vuosittaisen WWDC-konferenssin tämänvuotisessa virtuaalitapahtumassa. Ensimmäinen varsinainen tuotejulkaisuun liittyvä uutinen puolestaan liittyi Apple TV+:n tarjontaan.

Apple TV -ohjelmistopäivityksen ohessa Apple kertoi tulevasta Apple TV+ -alkuperäissarjasta, joka on vahvistunut jo aiemmin. Kyseessä on tietysti Foundation.

Tuotos perustuu Isaac Asimovin legendaariseen kirjasarjaan, jota pidetään laajalti yhtenä kaikkien aikojen parhaista scifi-teoksista. Asimovin maailmaan perustuvaa sarjaa on työstety jo vuosia, mutta valitettavasti sitä ei saada jakeluun vielä tänä vuonna, kenties pandemia on hidastuttanut tuotantoa.

Tässä vaiheessa Applella oli kuitenkin paljastaa jo parin minuutin mittainen traileri sarjasta, joka vaikuttaakin melkoisen herkulliselta. Kovinkaan tarkkaa julkaisuaikataulua ei siinä paljastettu, mutta julkaisu tapahtuu kuitenkin ensi vuoden aikana, toivottavasti lähempänä alkuvuotta.


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

1 KOMMENTTI

Dirdanen1/1

Nokkelampi toimittaja olisi tässä tietysti tuonut esiin, että sarjassa on mukana ilmeisen isossa roolissa myös suomalainen Laura Birn, joka näkyi ainakin pariin otteeseen trailerissakin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki