AfterDawn logo

Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeet saapuivat myyntiin: hinta 99 euroa, täysin langattomat, aktiivinen melunvaimennus

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Huawei on tuonut Suomessa myyntiin täysin langattomat FreeBuds 3i -kuulokkeet, jotka on varustettu erikokoisilla kumitulpilla ja aktiivisella taustamelun vaimennuksella. Hintaa näillä kuulokkeilla on 99 euroa.

FreeBuds 3i -kuulokkeet ovat hyvin vastaavat kuin aiemmin myyntiin tulleet Honorin Magic Earbuds -kuulokkeet, jotka maksavat 129 euroa.

FreeBuds 3i -kuulokkeiden aktiivisesta melunvaimennuksesta vastaa kaksi ulospäin suuntautuvaa mikrofonia sekä yksi sisäänpäin osoittava mikrofoni. Näiden avulla kuulokkeet vähentävät aktiivisesti taustamelua jopa 32 desibeliä. Melua vähentävät myös silikonikumitulpat, joita toimitetaan kuulokkeiden mukana neljää eri kokoa parhaan istuvuuden takaamiseksi.

FreeBuds 3i kuulokkeissa on silikonikumitulpat

Kuulokkeissa on 10 millimetrin kaiutinelementti, sekä kosketustoiminnot äänentoiston ja puheluiden hallintaan. Älykkäät kuulokkeet keskeyttävät musiikin toiston, kun kuulokkeet otetaan pois korvista ja jatkavat toistoa, kun ne asetetaan takaisin paikoilleen. Kuuntelua kuulokkeet tarjoavat 3,5 tunnin edestä, jonka lisäksi kotelolla saa jopa 11 tunnin edestä lisää aikaa.


FreeBuds 3 kuulokkeet ja niiden kotelo

Kuulokkeet toimivat parhaiten Huawein puhelimien kanssa. Laitepari muodostuu heti, kun avaat kuulokkeiden säilytyskotelon. Puhelimen näytöltä voit käynnistää äänentoiston tai tarkistaa latauksen tarpeen.

Huawei FreeBuds 3i -kuulokkeiden suositushinta on 99 euroa. Kuulokkeet ovat saatavilla kiiltävän valkoisena ja niiden myynti alkaa Suomessa maanantaina 15.6.2020. Kiiltävän musta väri tulee myyntiin heinäkuussa.

Lisätietoa kuulokkeista saa tästä.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT