AfterDawn logo

GeForce Now julkaistu vihdoin – Yhteensopiva Steamin kanssa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Nvidia on ollut suoratoistopelaamisen uranuurtajia niin taustateknologian kehittäjänä kuin kuluttajille tarjottavien palveluiden kautta. Vuosikausia beta-asteella ollut GeForce Now -suoratoistopalvelu on nyt vihdoin julkaistu Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja muutamissa Aasian maissa.

Vaikka julkaisumaakartan mukaan Suomi ei kuulu GeForce Now'n Euroopan julkaisuun, näyttäisi Nvidia kuitenkin myyvän sitä suomenkielisillä sivuillaan suomalaisille. Palvelu maksaa 5,49 euroa kuukaudessa (tarjoushinta), mutta halutessaan sitä voi käyttää myös ilmaiseksi: tällöin pelisessiot on rajoitettu tunnin mittaiseksi.

GeForce Now on yhteensopiva kaikkien suosituimpien peliverkkokauppojen kanssa, joten jo hankkimasi pelivalikoima on mahdollista tuoda myös GeForce Now -palveluun. Tarkemmin sanottuna pelikokoelmansa voi tuoda Steamistä, Epic Games Storesta, Battle.netistä ja Uplaystä.

Nvidian mukaan palvelu vaatii toimiakseen vähintään 15 Mbps:n verkkoyhteyden, mutta 30 Mbps:n liittymä on suositeltava jos haluaa pelata pelejä Full HD -tarkkuudella ja 60 FPS:n kuvataajuudella. Parhaimpaan lopputulokseen päästään Nvidian mukaan 50 Mbps:n yhteydellä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT