AfterDawn logo

Yle lopettaa Yle Areena -sovelluksen PS3:lla tammikuussa 2020

AfterDawn AfterDawn

Yle on ilmoittanut lakkauttavansa Playstation 3:lla toimivan Yle Areena -sovelluksen vuoden 2020 tammikuun lopulla.

Syynä päätökseen on yksinkertaisesti sovelluksen vähäinen käyttö. Ylen mukaan sovellusta käytetään enää noin neljällä tuhannella PS3-laitteella, joten sovelluksen tukeminen ei ole enää käyttäjämääriin nähden järkevää.

Areena-sovellus Playstation 3:lla alkaa pian kertomaan tuen loppumisesta käynnistettäessä. Sovellus katoaa pian Sonyn sovelluskaupasta ja lakkaa toimimasta lopullisesti tammikuun lopussa 2020.

Areena-sovellus jatkaa toimintaansa PS4:lla normaaliin tapaan.

Areena löytyy erillisenä sovelluksena Playstation 3, Playstation 4 -konsoleille, iOS:lle, Androidille, Apple TV:lle sekä useimpiin moderneihin älytelevisioihin (Samsung, LG, Sony, Panasonic sekä Android TV:tä käyttävät muut mallit).

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT