AfterDawn logo

Sennheiser GSP 370 pelikuulokkeiden akun kesto on jopa 100 tuntia - Myös Corsairilta useita uusia pelikuulokkeita

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sennheiser julkaisi mielenkiintoiset langattomat GPS 370 pelikuulokkeet, joiden akun kestoksi luvataan peräti 100 tuntia. Corsair puolestaan esitteli useita uusia pelikuulokkeita.

Sennheiser GSP 370

Kuulokkeet käyttävät vähän virtaa, jonka avulla Sennheiser GSP 370 pelikuulokkeet kestävät käytössä jopa 100 tuntia. 100 tuntia on erittäin vakuuttava luku, sillä monet muut suositut pelikuulokkeet, kuten Corsair HS70, HyperX Cloud Flight ja Logitech G935 Lightsync, tarjoavat vain 15 - 30 tunnin akkukeston.

Sennheiser GSP 370 pelikuulokkeiden akustinen rakenne on sama kuin Sennheiser GSP 300 kuulokkeissa, joten äänenlaadun pitäisi olla erittäin hyvällä tasolla. Kuulokkeiden korvatyynyt peittävät korvat kokonaan. Pelikuulokkeiden mikrofoni vaimentaa taustamelua ja mikrofonin voi hiljentää nostamalla sen ylös.


Kuulokkeiden taajuusvaste on 20 - 20,000 Hz ja herkkyys on 117 DB. Mikrofonin taajuusvaste on 100-6,300 Hz. Painoa näillä kuulokkeilla on 285 grammaa. Kuulokkeet ladataan micro-USB -liitännän kautta, joka on hieman vanhentunut vaihtoehto vuonna 2019.

Sennheiser GSP 370 hinta on 199 euroa. Lisätietoa kuulokkeista saa Sennheiserin tuotesivulta.

Corsair VOID ELITE -sarja, HS Pro -sarja ja HS45

Corsair taas esitteli useita uusia pelikuulokkeita. Void Elite -sarja sai kolme uutta mallia: Void RGB Elite Wireless, Void RGB Elite USB ja Void Elite Surround. HS Pro -sarja sai myös kolme uutta mallia: HS50 Pro Stereo, HS60 Pro Surround ja HS 70 Pro Wireless. Lisäksi Corsair esitteli HS45 pelikuulokkeet. Nämä kuulokkeet keskittyvät tuomaan parempaa äänenlaatua ja mukavuutta käyttöön.

Lue myös: Corsair julkaisi langattomat VIRTUOSO RGB Wireless ja VIRTUOSO RGB Wireless SE -pelikuulokkeet.

Void RGB Elite Wireless käyttää yhteyden muodostamiseen langatonta 2.4GHz yhteyttä ja kuulokkeet toimivat PC:n ja PS4:n kanssa. Kuulokkeet on varustettu 7.1 -tilaäänellä, RGB -valaistuksella ja akkukeston pitäisi yltää jopa 16 tuntiin asti.

Corsair Void RGB Elite Wireless sisältävät 16 tunnin akkukeston

Void RGB Elite USB käyttää nimensä mukaisesti USB-liitäntää yhteyden muodostamiseen. Tämän ansiosta näissä kuulokkeissa on myös 7.1 -tilaääni ja RGB -valaistus.


Void Elite Surround kuulokkeissa liitäntänä käytetään 3.5 mm:n audioliitäntää, joten sitä voidaan käyttää useiden laitteiden kanssa. Näiden kuulokkeiden mukana toimitetaan myös USB-adapteri, joka mahdollistaa 7.1 -tilaäänen käytön PC:llä.

Kaikissa malleissa käytetään 50 mm:n kuuloke-elementtejä, jotka tarjoavat 20Hz - 30000Hz taajuusvasteen.

Corsair Void RGB Elite Wireless hinta on 109,99 euroa, Void RGB Elite USB hinta on 79,99 euroa ja Void Elite Surround hinta on 69,99 euroa.

Lisätietoa Void Elite -sarjan kuulokkeista saa tästä.

HS Pro -sarjan kuulokkeet tarjoavat myös hyvin paljon samoja ominaisuuksia Void Elite -sarjaan nähden.

Myös näissä kuulokkeissa käytetään 50 mm:n kuuloke-elementtejä ja Corsairin mukaan uutuudet tarjoavat laadukkaan äänen pelaamiseen, musiikin kuunteluun ja elokuvien katseluun. HS Pro -sarjan kuulokkeiden mikrofonin voi irrottaa.

HS 70 Pro Wireless käyttää langatonta 2.4GHz yhteyttä ja sisältää myös 16 tunnin akkukeston. Käyttöön saa myös 7.1 -tilaäänen.

HS60 Pro Surround pelikuulokkeissa on audioliitäntä ja tilaääni adapterin avulla

HS60 Pro Surround käyttää 3.5 mm:n audioliitäntää ja 7.1 -tilaäänen saa käyttöön PC:llä USB-adapterin avulla. HS50 Pro Stereo taas sisältää vain 3.5 mm:n liitännän, joten näitä kuulokkeita voidaan käyttää useiden laitteiden kanssa.


HS 70 Pro Wireless hinta on 99,99 euroa, HS60 Pro Surround hinta on 69,99 euroa ja HS50 Pro Stereo hinta on 59,99 euroa.

Lisätietoa HS Pro -sarjan kuulokkeista saa tästä.

Uudet HS45 Surround -pelikuulokkeet tarjoavat myös 7.1 -tilaäänen PC:llä USB-adapterin avulla. Muihin laitteisiin kuulokkeet voidaan yhdistää 3.5 mm:n liitännän avulla. Lisäksi mikrofoni on irrotettavissa.

HS45 Surround pelikuulokkeiden tuotesivu.

HS45 Surround pelikuulokkeet tarjoavat laadukkaan kokemuksen varsin edullisella hinnalla

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT