AfterDawn logo

Google jakaa ilmaisia Google Home Mini -älykaiuttimia YouTube-tilaajille

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Jotkut onnekkaat YouTuben maksullisen Premium-palvelun tilaajat ovat hiljattain saaneet erikoisia ilmoituksia hakujätiltä. Yhtiö on nimittäin alkanut jakamaan sen älykaiuttimia ilmaiseksi valituille käyttäjille.

Ilmeisimmin tämä vaatii YouTube Premium -jäsenyytta sekä Google Assistantin käyttöä. AndroidCentralin mukaan tähän joukkoon kuuluvista useat ovat saaneet ilmoituksia Google Assistantin avulla, joissa mainostetaan ilmaista Home Mini -kaiutinta.

Kuvakaappausten perusteella käyttäjälle jää maksettavaksi noin viiden dollarin toimituskulut ja verot, Google kuittaa 49 dollarin arvoisen kaiuttimen kokonaan.

Valitettavasti tarina ei kerro koskettaako kampanja muita kuin yhdysvaltalaiskäyttäjiä.

Arvioiden mukaan kyseessä on todennäköisesti halu päästä eroon nykyisestä Home Mini -varastosta juuri ennen uuden mallin julkaisua. Google järjestää lehdistötilaisuuden ensi tiistaina, josta odotetaan paitsi Pixel 4 -puhelimia niin myös uusia älykotilaitteita.


Todennäköisesti samalla Google Home Mini vaihtuu Nest-brändin alle, johon Google on kasannut kaikki uudet älykotituotteet. Huhujen mukaan uusi Nest Mini pitää sisällään mm. seinäkiinnityksen ja kuulokeliittimen.

1 KOMMENTTI

tirilii (vahvistamaton)1/1

Melko sinisilmäistä on kuvitella että jokin olisi "ilmaista". Google saa joka tubettajan kotiin taas jonkun älyhärpäkkeen joka kuuntelee ja kohdentaa mainontaa. Onko teillä siellä joku jolla on jotain kriittistä suhtautumistakin näihin "uutisiin"?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT