AfterDawn logo

OnePlus-pomo: OnePlus TV kilpailee huippuvalmistajia, kuten Sonyä ja Samsungia, vastaan

Matti Robinson Matti Robinson

OnePlus paljasti jo liki vuosi sitten, että yhtiö työstää omaa älytelkkariaan. Pian televisio on jo saapumassa markkinoille, mutta monta yksityiskohtaa on vielä hämärän peitossa.

Osaan näistä on vastattu toimitusjohtaja Pete Laun toimesta Gadgets360:n haastattelussa. Erityisen mielenkiintoista haastattelussa annetuista tiedoista on se, ettei kyseesssä ole missään nimessä halpistelevisio.

Laun mukaan OnePlus kilpailee markkinoilla huipputekniikalla ja haluaa haastaa siten kärkivalmistajia, kuten Samsungin ja Sonyn. OnePlus-toimitusjohtaja kertoi myös, että paneelissa käytetään QLED-tekniikka, joka on tuttu mm. Samsungin arvokkaammista malleista.

Televisio toimii myös suurena älynäyttönä ja se toimii erityisen hyvin yhteen tietysti OnePlus-älypuhelinten kanssa. Monet mainituista toiminnallisuuksista kuulostavat monilta osin älykaiutinten ja -näyttöjen toiminnoilta.


OnePlus TV:n julkaisu tapahtuu aluksi Aasiassa, mutta yhtiöstä on luvattu, että Euroopan ja Yhdysvaltojen julkaisun eteen tehdään kovasti töitä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT