AfterDawn logo

Kylpytynnyrit ja poreammeet hakkeroitiin - hyökkääjä voi säädellä lämpötilaa, näkee poreammeen sijainnin

AfterDawn AfterDawn

Brittiläinen tietoturvayhtiö on paljastanut turvallisuusriskin "älykkäissä" poreammeissa ja kylpytynnyreissä. Brittiläisen Balboa Water Groupin kalliimman hintaluokan poreammeet sisältävät mahdollisuuden säätää ammeiden veden lämpötilaa ja muita ominaisuuksia älypuhelimen avulla.

Pahaksi onneksi sovellus, jolla ammeita ohjataan, ei sisällä minknäänlaista sisäänkirjautumista - mahdollistaen kelle tahansa pääsyn ohjaamaan poreammeen asetuksia. Poreammeet kertovat myös sovelluksen kautta sijaintsinsa ja sen hetkisen tilansa, eli pahantahtoinen hakkeri voi seurata myös, milloin ja missä poreammetta käytetään.

Yhtuön mukaan se oli tietoisesti jättänyt sisäänkirjautumisen pois sovelluksesta, helpottaakseen sovelluksen käyttöä. Nyt yhtiö on ottanut yhteyttä ammeita ostaneisiin kuluttajiin ja aikoo parantaa sovelluksen tietoturvaa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki