AfterDawn logo

Ctrl+Alt+Del ei toiminut – mies ampui tietokoneensa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

37-vuotias yhdysvaltalaismies päätti tarttua aseeseen ja ampua tietokoneensa, kun klassinen näppäinyhdistelmä Ctrl+Alt+Del ei suostunut toimimaan. Asiasta uutisoi Colorado Springs Gazette.

Tietokone ehti oikutella useamman kuukauden ajan ennen kuin mies päätyi lopulliseen ratkaisuun. Ongelmien tarkempia taustoja ei jutussa kerrottu, mutta laukaisevana tekijänä oli ilmeisesti Ctrl+Alt-Del-näppäinyhdistelmän pettäminen. Kun viimeiseen oljenkorteen turvautuminen ei enää auttanut, mies viskasi Dell-merkkisen tietokoneensa pihalle ja ampui sen kylkeen kahdeksan luotia.

Pihalla ammuskelu on vastoin paikallisia lakeja, joten tapaus herätti nopeasti poliisin kiinnostuksen. Rangaistus määritellään myöhemmin oikeudessa.

Yksikään tulostin ei ilmeisesti vahingoittunut selkkauksessa.

Viime viikolla uutisoitiin puukotuksesta, jonka taustalla oli kiista iPhonen ja Galaxy S6:n paremmuudesta.

3 KOMMENTTIA

power_age1/3

No niin siinä oli asennetta kun koneet alkaa hermoja koetella, alkavat olla niskan päällä ei muuta tuohon tapaan tai pikku pätkä pötikästä ja nalli ei löydy koneesta paljon enempää jäännöksiä kun pudonneesta lentokoneesta.

Tosin homma pitäisi saada luvalliseksi, joku aidattu alue jossa myydään tuoretta pötikkää sopivissa pätkissä ja nalleja, tietokoneiden hautuumaa jossa purkaa viimeisen vihansa pönttöön.

thepappa52/3

Vähän vois nostaa uutiskynnystä, ettei uutiset mene iltasanomien, staran yms. tasolle :)

Michelola3/3

aika usein tekisi mieli tehdä samaa

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki